×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Blogginlägg

Esport meetup i Stockholm

2
Under gårdagen blev vi på Fragbite inbjudna till att ha en liten monter på Wehypes esport meetup här i Stockholm. Folk från alla delar av branschen samlades, lyssnade på tal samt minglade runt.
Under gårdagen tog jag, Viktor "vuggo" Jendeby, Joakim "JoeAWESOME" Jansson och vår säljare vid namn Emil oss till Wehypes andra upplaga av dess esport meetup. Vi ställde upp med en minimonter med en rollup samt ett ståbord, där vi var öppna för frågor från diverse besökare. Bland branschfolket som befann sig på plats fanns Abios, Znipe, Shark Gaming och Arozzi. Se en kort video från eventet.

Personligen hade jag givande samtal med folket bakom Abios, som levererar vår matchstatistik, Sara från ESEN samt Sang från Area Academy. Vi talade mycket om damscenen i sitt hela och om hur vi kan bringa ytterliga ljus på den samt amatörscenen. För övrigt var det en väldigt givande kväll, då man träffade både gamla och nya kontakter. Talarna under eventet var också väldigt bra, bland dessa fanns Svensk Elitfotboll som talade om hur de vill se sina klubbar ta sig in i esport på allvar.

Ett annat plus var väl att jag fick träffa André "rich" Åkerblom samt Pontus "p0ntus" Eskilsson, tidigare Fragbite men som nu arbetar för Twitch, som båda tagit sig till Sverige för evenemanget. Jag tog mig dock hem relativt tidigt, då jag skulle arbeta i dag, något jag känner var ett bra beslut. Varför? För jag är så oerhört trött i dag. Kanske det är kylan och mörkret? Vilket fall så är jag inget stort fan av det hela och jag längtar tills våren kommer till Sverige.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..