×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Blogginlägg

quiethell: Squared Prospect visar hur spelartröjor ska se ut

1
Intel Challenge Katowice är i full gång och vi har äntligen fått se alla spelartröjor som vi aldrig tidigare fått se. Bland de nya lagen finnes RES Gaming och Squared Prospect som båda debuterar både med lag och jearseys under det polska evenemanget.
Detta är ett blogginlägg.
Enligt mig är spelartröjorna ett sätt att göra intryck, att få folk att ta en extra titt på ens lag. Utseende är långt ifrån det viktigaste bland lagen, talang och prestation går före med hästlängder, men det har fortfarande en vikt inom scenen. Bara en snygg och professionell logotyp gör att folk tar en titt på en organisations sociala medier, så varför inte lägga kraft och kärlek i vad spelarna bär under turneringar?

Lag som inte har någon organisation att representera under evenemanget, till exempel och Team Gohome, kör på helsvarta tröjor vilket såklart är en nödlösning i brist på tid och ekonomiskt stöd inför eventet. Den asiatiska sidan lyckades dock fixa en kinesisk flagga på sina tröjor.

Team Dignitas Female kör på de normala Dignitas-tröjorna och Keyd Stars Female rockar en lila version av organisationens normala spelartröjor. Counter Logic Gaming Red pendlar mellan sina normala CLG-tröjor med en röd touch samt nya hoodies.

Jag älskar RES Gamings nya jackor. Bildkälla: RES Gaming
Jag älskar RES Gamings nya jackor. Bildkälla: RES Gaming

De helt nya tröjorna vi får se under evenemanget bärs av Alpha Republic of Esport Female, RES Gaming och Squared Prospect. Ares ryska spelare bär snygga hoodies med organisationens logotyp, vilket är snyggt och stilrent men aningen tråkigt. RES kör på en helt ny kollektion med pikétröjor, jackor och byxor. Jag älskar jackorna på grund av den orangea färgen, men jag har oerhört svårt för pikétröjor på spelare då det inte känns "lagtröjaktigt" om ni förstår vad jag menar?

Årets vinnare är utan tvekan Squareds tröjor som de tagit fram till sina europeiska damspelare. Jag har alltid varit lite extra kär i lagtröjor som visar upp vilket land en spelare är från, till exempel Faze Clan visar upp det för samtliga spelare genom en enkel flagga medan SK Gaming och Fnatic båda haft specialversioner som visar upp Brasilien respektive Sverige i färgerna. Squared har verkligen lyckats med sina tröjor, där spelarna stolt representerar sina hemnationer på vänster sida av bröstet och upp över axeln. En ny take på tröjor som verkligen fungerar - och som gillas extremt mycket!

quiethell rankar spelartröjorna under Intel Challenge Katowice 2018

1. Squared Prospect — "Älskar hur de representerar sina hemland över bröstet"
2. ARES Female — "Snyggt, stilrent och absolut en tröja jag själv hade burit"
3. RES Gaming — "Den orangea jackan är guld!"
4. Keyd Stars Female — "Lila färg är snyggt, de följer herrarnas tema men med en feminin touch"
5. Counter Logic Gaming Red — "Snyggt och stilrent, men inte lika hett som ARES"
6. Team Dignitas Female — "Rätt meh då de inte skiljer sig från sina manliga motsvarigheter"
7. Team Gohome — "Även detta lag representerar sitt hemland, men inte lika explosivt"
8. Team Unknown — "En stram budget gjorde att de bara körde på vanliga svarta tröjor"
Vilket lag såg bäst ut i sina tröjor enligt er? Se samtliga spelartröjor här.

Hör vilka tröjor spelare tycker är snyggast inom herrscenen i spelaren nedan

17 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 17 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..