×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Ettan

Anslut med Facebook
Anslut med Faceit

Eller

Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
Fragleague sponsorsFragleague sponsorsFragleague sponsors

PUBG: MJ-Esports och T34M SN3KS vidare till topp divisionen (0)

Efter söndagens relegation matcher stod det klart att inget av de försvarande lagen från toppdivisionen försvarade sin plats när dammet väl lagt sig. Istället har vi nu två nya lag som kommer spela i nästa säsong av Fragleague.
FragleagueNorden

Marskalk och Stronngg kvalar in till Fragleague säsong 2 (0)

Under söndagen spelades relegation-turneringen för Fragleague säsong 2. Totalt åtta stycken lag tävlade om de två platserna i Top Division, två stycken från Top Divison och sex från division 1. Det blev också två stycken lag från division 1 som tog tog sig vidare, Marskalk och Stronngg.
FragleagueFragleague

Höjdpunkter från söndagens Fragleague CS:GO (0)

Under söndagens division 1-special av Fragleague fick vi en se en och en annan härlig highlight. Allt från shotgun-rundor till härliga flicks med pistoler och kanske årets AWP-dubbel bjöds på under de två kartorna som spelades.
FragleagueHighlights

Danny från ArgaSkånskaMän: "Vi stal Coldzeras Redbull Vodka" (0)

Under söndagens söndagens sändning av Fragleague gästades studion av ingen mindre än Danny "DanVeteran" Pederson från Youtube-duon ArgaSkånskaMän. Vi fick höra om vem som egentligen är argast av Danny och Tim, Dannys kärlek till sin gamla cykel samt historien om när de stal en dryck från Coldzera.
FragleagueIntervjuer

Videorecension av Samsung CHG90 — en otrolig upplevelse (0)

Samsung har lyckats skapa en ultra wide-skärm med 144hz och 1ms. Något som har varit otänkbart för de flesta. Vi har nu testat skärmen för att se om den passar för de spelen vi älskar. Och ja det går även att spela 1.6 på den.
FragleagueSponsrat innehåll

Highlights från söndagens Fragleague PUBG (0)

Under söndagens PUBG tätade det till i toppen. Efter tre kartor på Miramar så fick vi se ett par highlights. Sköna granater, nerskjutna bilar och framförallt jupeziks 1on3-situation mot Eyeballares.
FragleagueHighlights

Nästsista omgången spelad — 556 Mafia i fortsatt ledning (0)

Fragleague har gjort sitt sista besök på Miramar för denna säsongen, nu återstår bara en omgång på Erangel. Ställningen efter helgens omgång är riktigt jämn och det skiljer bara ca 400 poäng mellan första och tredjeplats.
FragleagueNorden

Duttdutt toppar Fragleague trots kartförlust mot Tradigt (2)

Under söndagen var det dags för ett toppmöte i Fragleague. Hugo "Huggan" Cortez Lopez och hans Duttdutt försökte säkra en säker plats i toppen när de ställdes mot Tradigt. Matchen blev oerhört jämn och slutade 1-1 efter övertid på första kartan och 16-11 på den andra.
FragleagueFragleague

Tejbz gästar Fragleague — Duttdutt kan dra ifrån i CS:GO (1)

Klockan 15:15 så sätter veckans Fragleague Sunday igång. Sändningen kommer i sedvanlig ordning börja med två kartor CS:GO mellan Duttdutt och Tradigt för att sedan fortsätta med tre kartor PUBG. Mellan matcherna kommer även Tobias "Tejbz" Öjerfalk att gästa studion.
FragleagueFragleague

Teffty pistol-ace vs. Tradigt — Samsung Play of the Week (4)

Varje veckas utses ett klipp från Fragleague till Play of the Week, under förra veckan var det Martin "Teffty" Åman från Data som tog hem vinsten när han lyckades plocka ner hela Tradigt under pistolrundan. Glöm inte skicka in ditt eget klipp för en chans att vinna en NVMe SSD från Samsung.
Fragleague
Laddar..