×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

CS-profilerna rasar på Astralis: "Sluta suga på alla sätt"

1
Astralis möter kritik efter uppgifter om lagets agerande för att kunna spela med Caser "cadiaN" Møller i Blast Premier Fall Final.

Inför Blast Premier Fall Final har den danska esportorganisationen Astralis hamnat i blåsväder. Detta efter att CS-sajten HLTV under söndagen rapporterat att Astralis uppgett att Alexander "br0" Bro, som förra veckan sattes på bänken till förmån för nyförvärvet Casper "cadiaN" Møller, varit sjuk för att möjliggöra ett sista minuten-byte i lagets registrerade femma. br0s agent förnekar dock att spelaren är sjuk, vilket har lett till spekulationer kring organisationens agerande.

Situationen har gjort att Astralis blivit föremål för kritik från flera framstående namn inom CS-scenen som offentligt ifrågasatt deras beslut på sociala medier. Kritiken riktas även mot Blast, som tidigare nekat andra lag att göra liknande byten.

"Jag bryr mig inte riktigt om att Astralis inte ger br0 ett uttalande när han blev bänkad... men att sparka honom i bollarna på vägen ut genom att säga att han har en medicinsk nödsituation så att du kan byta in hans ersättare är imponerande skumt även för Astralis", skriver bland annat experten Jason "moses" O'Toole om situationen och avslutar sitt inlägg med att fråga "varför kan denna org inte sluta suga på alla sätt?".

Även moses kollega Janko "YNk" Paunović har kommenterat situationen och hävdar att hybris ligger bakom Astralis agerande.

"Hybrisen från denna orga upphör aldrig, eller hur?", skriver YNk.


Artikelbild: Stephanie Lindgren/PGL och ESL
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..