×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Petade Astralis-spelarens agent kritiserar organisationen: "Visa lite klass"

1
Agenten kritiserar Astralis efter bänkningen.
Igår chockades CS-världen av nyheten att Casper "cadiaN" Møller återförenas med sina tidigare Heroic-lagkamrater Jakob "Jabbi" Nygaard och Martin "stavn" Lund i Astralis. I skuggen av Astralis presentation av cadiaN hamnade den numera bänkade supportspelaren Alexander "br0" Bro.

Detta fick br0s agent Fabian Broich att rikta kritik mot hur Astralis hanterade tillkännagivandet av att spelaren bänkats. I ett inlägg på X skriver anklagar agenten Astralis för bristande respekt för br0 och spelarens insatser i laget då br0 knappt nämndes i Astralis pressmeddelande.

"Visa åtminstone lite klass och ge Alex någon form av erkännande för det fina arbete han gjort för er", kommenterade agenten samtidigt som han gjorde klart att spelaren är öppen för nya erbjudanden från andra lag.

I Astralis pressmeddelande nämndes br0 endast i en bisats, utan vidare kommentarer från laget eller dess sportchef, något som står i kontrast till tidigare tillkännagivanden om spelarändringar.


Artikelbild: Pressbild/PGL och Viola Sophie Schuldner/ESL
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..