×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

JW skämtar om Astralis cadiaN-värvning: "Lärde ni er ingenting från Godsent-shufflen?"

1
Den svenska legendarens kommentar har fått stor spridning på sociala medier.
Gårdagens stora CS-nyhet var onekligen Astralis oväntade värvning av Casper "cadiaN" Møller. I och med värvningen återförenas cadiaN med sina forna Heroic-lagkamrater Martin "stavn" Lund och Jakob "Jabbi" Nygaard.

Reaktionerna på övergången har varit många och bland de som kommenterat värvningen finns bland annat den svenska CS-legendaren Jesper "JW" Wecksell, som i ett inlägg på X jämför värvningen med Fnatic och Godsents spelarbyten hösten 2016.

"Har ni inte lärt er någonting från Godsent-shuffeln?", frågar sig JW skämtsamt i inlägget som fick stor spridning på plattformen.

Godsent-shuffeln i fråga ägde rum hösten 2016 då Godsent och Fnatic genomförde en rad spelarbyten, där JW, Robin "flusha" Rönnquist och Freddy "KRiMZ" Johansson lämnade Fnatic för Godsent samtidigt som de dåvarande Godsent-spelarna Simon "twist" Eliasson och Jonas "Lekr0" Olofsson hamnade i Fnatic. Bytena gav inte önskad effekt och i början av 2017 hade spelarna återigen bytt tillbaka till sina ursprungliga lag.


Artikelbild: Stephanie Lindgren och Pressbild/Astralis
Videokälla: Fragbite/Twitch

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..