×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

CS-experten ville se en annan dansk i Astralis: "Skulle ha varit det bättre alternativet"

1
Alex "Mauisnake" Ellenberg tror att Rasmus "HooXi" Nielsen hade varit ett bättre val för Astralis.
Den svenska CS-ikonen Faruk "pita" Pita har redan varit inne på det. Nu hakar CS-experten Alex "Mauisnake" Ellenberg med på idéen att Rasmus "HooXi" Nielsen borde fått chansen i Astralis.

Det pratade han om i det senaste avsnittet av hans podcast Snake & Banter, som han driver med Duncan "Thorin" Shields. Han påpekade dock att Casper "cadiaN" Møller kommer göra det bra i Astralis, men att HooXi hade varit det bättre alternativet.

– Jag är ett fan av att cadiaN nu är i Astralis, för jag tror att deras calls kommer att bli bättre. Men det kunde ha varit HooXi och jag tycker på många sätt att det borde ha varit HooXi. Jag längtade efter HooXi-flytten till Astralis också, förklarade Mauisnaked och fortsatte:

– Jag känner att HooXi skulle ha varit det bättre alternativet istället för cadiaN – och att Astralis missar den möjligheten igen är löjligt. För jag tycker att HooXi faktiskt är en riktigt gedigen uppringare. Jag tänker inte säga att han är fantastisk men han var definitivt över genomsnittet för tier-1-caller i allmänhet. Han visste hur han ville använda sina pjäser och han visste vilken stil han ville ha.

Tror du HooXi hade varit ett bättre val för Astralis?

Artikelbild: Adela Sznajder/ESL
Videokälla: Esportstudion/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..