×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

cadiaN svarar fansen: "Det är därför vi vill återförenas"

1
Casper "cadiaN" Møller berättar att situationen med Jakob "Jabbi" Nygaard och Martin "stavn" Lund är löst.
Tidigare i veckan kom den förvånande nyheten att den danska in game-leadern Casper "cadiaN" Møller ansluter till Astralis. Där han återförenas med sina gamla lagkamrater i HeroicJakob "Jabbi" Nygaard och Martin "stavn" Lund.

Förvåningen grundar sig i att jabbi och stavn förra året påstods ha pressat Heroic att bänka cadiaN under kontraktsförhandlingarna. Trots att Heroic valde att bänka cadiaN vägrade duon att skriva nya kontrakt med organisationen.

På fredagen medverkade Astralis nya kapten i en livesändning på lagets Twitch-kanal. Då försökte han försäkra fansen att situationen kring jabbi och stavn är utredd. Samtidigt förklarar han även flera anledningar till återföreningen.

"En av anledningarna till att jag gjorde det här är att det är min bästa chans att vinna. Människor i chatten undrar över stavn och jabbi, men om folk tror att vi inte har pratat igenom situationen är de lite galna. Vi vet hur mycket gott vi gör för varandra, att vara i ett team tillsammans, det är därför vi vill återförenas", säger cadiaN i livesändningen.

Se Astralis intervju med cadiaN:


Astralis spelar sina första officiella matcher med cadiaN vid rodret nästa vecka när Blast Premier Fall Finals arrangeras på hemmaplan i Köpenhamn. Danskarna delar grupp med cadiaNs tidigare lag Team Liquid samt Team Vitality och Team Spirit.

Artikelbild: Pressbild/PGL
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..