×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Astralis-grundaren svarar på fansens kritik: "Vi borde vara snabbare"

2
Den danska organisationen medger att man kunde gjort annorlunda.
Astralis medgrundare Nikolaj Nyholm har svarat på kritiken kring hur organisationen hanterade tillkännagivandet av Alexander "br0" Bros bänkning. Kritiken kom både från fans och från br0s agent, Fabian Broich, som menade att spelaren fick för lite uppmärksamhet när Astralis presenterade Casper "cadiaN" Møller som ny lagmedlem.

Nyholm bemötte kritiken på X och förklarade att br0 fortfarande är en del av laget och att det inte var rätt tillfälle att lyfta fram honom i samma nyhet som cadiaNs inträde. Samtidigt skriver Nyholm att han tar till sig av kritiken och att organisationen kommer att agera annorlunda framöver.

"Vi har inte avslutat samarbetet med br0 än, och det skulle inte ha varit vettigt att försöka nämna honom i nyheter så stora som gårdagens där fokus alltid skulle vara på cadian, jabbi och stavn. Men kritiken är noterad, vi borde vara snabbare med uppföljningen", skriver Nyholm.


Artikelbild: Pressbild/Astralis och Viola Sophie Schuldner/ESL
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..