×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenska experten ifrågasätter cadiaN-värvning: "Sjukt skeptisk"

1
Ludwig "Luddie" Hall är skeptisk till Astralis värvning av Casper "cadiaN" Møller.
Den svenska Counter-Strike-experten Ludwig "Luddie" Hall uttrycker tvivel kring Astralis beslut att värva Casper "cadiaN" Møller. På plattformen X delade Luddie igår sin skepticism, där han ifrågasatte hur den tidigare AWP-spelaren kommer att klara övergången till att bli in-game leader och rifle-spelare på den högsta nivån.

"Sjukt skeptisk till Cadian till Astralis, kan inte bli mycket sämre än tidigare dock. Så det är väl värt ett försök, däremot är det väldigt oklart hur han ska agera igl och rifle efter att ha spelat awp hela sin karriär," skrev Luddie. Han tillade också: "När hände detta tidigare på en tier 1 nivå? Tror cadian är en för svag rifler, men man ska inte prata för tidigt."

Astralis, som har brottats med ojämna prestationer de senaste åren, hoppas på en nystart med cadiaN vid rodret. Luddie menar dock att detta kan vara ett sista försök för både cadiaN och lagets stjärnspelare Nicolai "dev1ce" Reedtz.

"Känns lite som sista chansen för både Cadian och Device nu, fungerar de inte så bygg om helt. De är inte 2020 längre," avslutade han.


Astralis femma är numera:
Casper "cadiaN" Møller
Nicolai "dev1ce" Reedtz
Martin "stavn" Lund
Jakob "Jabbi" Nygaard
Victor "Staehr" Staehr

Artikelbild: Luddie/X, Igor Bezborodov/ESL och Pressbild/PGL
Videokälla: Blast/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..