×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Ändringar i Astralis - värvar cadiaN som in-game leader

2
Kommer spelarna kunna lösa sina tidigare tvister?
Efter en katastrofal höstsäsong och en värre ESL Pro League har den danska organisationen Astralis valt att göra ändringar i huvudlaget. Laget meddelar via sociala medier att Alexander "br0" Bro förpassas till bänken medan Casper "cadiaN" Møller hämtas in som lagets femte spelare och in-game leader.

"Jag är mycket glad över att ha skrivit på för Astralis. Jag förstår att vissa kanske ser det här som ett kontroversiellt steg, med tanke på min historia med teamet och tidigare rivaliteter. Vissa kanske till och med ifrågasätter om det är rätt beslut att ta ett steg bort från AWP. Men sanningen är att jag delar samma vision som Astralis: att alltid sträva efter att vara bäst, att bygga en toppdansk CS-grupp och att tävla om de största titlarna", säger cadiaN i pressmeddelandet.

Nyheten kan komma som en förvåning för många, särskilt med tanke på hur det sist gick när Martin "stavn" Lund, Jakob "Jabbi" Nygaard och cadiaN befann sig i samma lag. Danskarna blev oense i Heroic, varefter jabbi och stavn lämnade laget och sabbade till det rejält för cadiaN. Men enligt 28-åringen är alla kontroverser nu lösta, och spelarna ser fram emot att vinna troféer tillsammans:

"Denna återförening med Jabbi och Stavn är naturligtvis spännande för oss alla. Vi har tagit itu med de utmaningar som vi har stått inför tidigare, och idag är vi helt i linje", berättar cadiaN.

br0 har varit del av linan i endast ett halvår efter att ha värvats som ersättare till Benjamin "blameF" Bremer, som numera är lagkamrat till Freddy "KRiMZ" Johansson. cadiaNs senaste äventyr var i superlaget Team Liquid, där han bänkades efter en period av svajiga resultat. I och med värvningen är cadiaN lagets nya in-game leader, en roll som Nicolai "dev1ce" Reedtz tidigare tagit sig an.

Astralis är nu:
Casper "cadiaN" Møller
Nicolai "dev1ce" Reedtz
Victor "Staehr" Staehr
Jakob "Jabbi" Nygaard
Martin "stavn" Lund


Artikelbild: Astralis/X och Igor Bezborodov/ESL
Videokälla: Blast/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..