×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Frågetecken kring nyförvärvets deltagande i kommande Blast-turnering

1
Astralis-spelarens deltagande i Blast Premier Fall Finals väcker frågetecken.
När Astralis förra veckan presenterade Casper "cadiaN" Møller som lagets nya kapten meddelade organisationen att hans första framträdande i den röda tröjan sker nästa vecka under Blast Premier Fall Finals i Köpenhamn. Problemet med det är att deadlinen för laguppställningarna i turneringen hade passerat innan värvningen.

Blast regelbok säger att lagens laguppställningar måste skickas in minst tre veckor före turneringsskedet, vilket i detta fallet var 4 september och två veckor innan cadiaN presenterades. Enligt nyhetssajten HLTV ska Blast ha godkänt ett "akut tillägg" till Astralis laguppställning "på grund av en medicinsk nödsituation" gällande en av lagets spelare, något som Blast informerade övriga lag om.

Det som väcker frågor är vilken spelare denna "medicinska nödsituation" gäller. Som tidigare känt fick Alexander "br0" Bro lämna sin plats i laget till förmån för cadiaN, men enligt 22-åringens agent är han "fullt frisk och redo att prestera". br0 var dessutom registrerad i laguppställningen som skickades in innan deadlinen, enligt HLTV.

När HLTV kontaktade Blast angående bevis som kan att stödja Astralis påstående om en "medicinsk nödsituation" svarade de att det är i linje med tidigare händelser och att någon mer information kring situationen inte kommer delas vidare. Astralis påpekade att tillvägagångssättet följdes korrekt.

Artikelbild: Stephanie Lieske/ESL, Pressbild/Astralis och Pressbild/Blast
Videokälla: Blast/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..