×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Belgien

Nu avgörs Challengers Stage — här är sista omgångens ödesmatcher

2
Astralis, Team Liquid och Imperial Esports är några av lagen vars Major-öde avgörs idag.
Efter tre dagars intensivt matchande är det idag dags för Majorns första fas att avgöras. Sex lag återstår i Challengers Stage och nu är det bara vinna eller försvinna som gäller. För dagens tre vinnarlag fortsätter Major-resan i Legends Stage, för dagens förlorare tar Majorn slut idag.

Här är dagens avgörande Challengers Stage-matcher.


Dagens första match är mellan två välkända organisationer på CS:GO-scenen som bägge på förhand nog väntat sig att ta sig till Legends Stage. För Astralis del har Benjamin "blameF" Bremer sett ruggigt stark ut medan övriga danskar sett minst sagt bleka ut under turneringen.

Team Liquid öppnade Challengers Stage med två raka bo1-förluster men har sedan dess vunnit mot 9z Team och Complexity Gaming utan att förlora en karta. Richard "shox" Papillon är en nyckelspelare som behöver ha en bra dag för att hålla den amerikanska Major-drömmen vid liv.


Inför vårens Major var det nog inte många som hade koll på Bad News Eagles. Nu är det kosovanska askungelaget på allas läppar tack vare lagets uppenbara underdogberättelse.

För att hålla sagan vid liv måste BNE idag besegra ett av CS-nationen Brasiliens bästa lag, Made in Brazil. Samtliga MIBR:s förluster har varit jämna vilket talar för att det blir en tuff nöt att knäcka för de kosovanska örnarna.


Det ryska laget Forze har länge varit en stark utmanare i tier 2-scenen. Ryssarna har en riktigt hög högstanivå vilket man visat genom att bland annat besegra ENCE Esports i finalen av Pinnacle Winter Series.

Under Challengers Stage har ryssarna vunnit kartor mot storlag som Team Vitality och Outsiders men inte nått hela vägen. Brassarna i Imperial Esports hade det tufft mot bottenrankade IHC Esports igår. Om brassarna ska ha en chans idag behöver laget med största sannolikhet växla upp rejält.

Artikelbild: Kalle Strömgren

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..