×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Liquid vinner amerikanska derbyt — slår ut Complexity ur Majorn

2
Jonathan "EliGE" Jablonowskis mannar kan fortfarande nå Legends Stage.
Team Liquid överlever ännu en dag av Majorn. Laget vann dagens ödesmöte mot sina amerikanska rivaler Complexity Gaming med 2-0 i kartor.

För att nå Legends Stage behöver Liquid vinna ytterligare en match som spelas imorgon. För Complexity är Major-äventyret över för den här gången då förlusten innebär att laget slås ut ur Challengers Stage på en delad tolfteplats.


Liquid öppnade serien starkt genom att vinna sju T-rundor på Ancient. På CT-sidan kunde sedan Richard "shox" Papillon leda vägen till en Liquid-vinst med 16-12.

På Vertigo fortsatte sedan Liquid att dominera. Laget tog tolv rundor på CT-sidan och även om Complexity gjorde ett försök till en comeback i andra halvleken kunde Liquid stänga matchen. Keith "NAF" Markovic stod för 29 kills i Liquids 16-12-vinst på kartan.

Artikelbild: Kalle Strömgren

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..