×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Liquid vinner amerikanska derbyt — slår ut Complexity ur Majorn

2
Jonathan "EliGE" Jablonowskis mannar kan fortfarande nå Legends Stage.
Team Liquid överlever ännu en dag av Majorn. Laget vann dagens ödesmöte mot sina amerikanska rivaler Complexity Gaming med 2-0 i kartor.

För att nå Legends Stage behöver Liquid vinna ytterligare en match som spelas imorgon. För Complexity är Major-äventyret över för den här gången då förlusten innebär att laget slås ut ur Challengers Stage på en delad tolfteplats.


Liquid öppnade serien starkt genom att vinna sju T-rundor på Ancient. På CT-sidan kunde sedan Richard "shox" Papillon leda vägen till en Liquid-vinst med 16-12.

På Vertigo fortsatte sedan Liquid att dominera. Laget tog tolv rundor på CT-sidan och även om Complexity gjorde ett försök till en comeback i andra halvleken kunde Liquid stänga matchen. Keith "NAF" Markovic stod för 29 kills i Liquids 16-12-vinst på kartan.

Artikelbild: Kalle Strömgren

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..