×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Profilens fina gest — jobbar gratis för Bad News Eagles: "Vill se dem få det stöd de förtjänar"

1
James Banks har presenterats som Bad News Eagles nya lagchef.
Det kosovanska laget Bad News Eagles har tagit CS:GO-scenen med storm. Laget blev historiska som det första laget från Kosovo att någonsin kvala till en Major och väl på plats i Antwerpen har laget spelat till sig en bra chans till att ta sig vidare till Legends Stage.

Nu står det klart att profilen James Banks, som arbetat med sändningarna för flera av världens största CS:GO-turneringar, erbjudit sig att hjälpa laget. I ett uttalande skriver Banks att han kommer att agera lagchef åt BNE för att hjälpa dem utvecklas och förhoppningsvis bli upplockade av en organisation.

"Jag kommer inte att ta något betalt för det jag gör, jag gör det här enbart för att hjälpa killarna. De är min typ av människor, fantastiska personligheter och vi har mycket gemensamt. Jag vill se dem hitta en organisation och få det stöd de förtjänar", skriver Banks.

Bad News Eagles har chansen att säkra en plats i Legends Stage ikväll. Laget möter ENCE Esports i en match där vinnaren tar en plats i Majorns nästa fas medan förloraren får spela en direkt avgörande match imorgon.


Artikelbild: James Banks/Twitter och Kalle Strömgren

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..