×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Blogginlägg

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Philips OneBlade

Blogginlägg

Sjukt kul att kommentera PUBG - all feedback välkomnas!

1
I helgen testade jag på att vara kommentator i Playerunknown's Battlegrounds tillsammans med Viktor "vuggo" Jendeby och det var riktigt roligt.
Nu till helgen debuterade inte bara Fragbite som turneringsorganisatör för spelet Playerunknown's Battlegrounds utan även jag fick göra något för första gången. Nämligen att vara kommentator i mitt favoritspel PUBG och jag har verkligen fått blodad tand för det analytiska i spelet. Det var riktigt roligt att försöka förmedla min kunskap efter 700 timmars plus spelande av PUBG.

Proffsscenen är något som är väldigt färskt i PUBG och efter verkligen grottat ner mig i spelet känns det riktigt kul att prata om det i en studiomiljö. Förhoppningsvis är det något jag kan få göra igen och har redan nu hitta flera saker jag vill förbättra. Har ni någon feedback på själva sändningen i helhet samt hur jag gjorde ifrån mig så tar jag gladeligen emot det.

Philips OneBlade

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..