×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Blogginlägg

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Philips OneBlade

Blogginlägg

Hur ska PUBG fungera som esporttitel?

2
Playerunknown's Battlegrounds släppte tidigare i veckan en mindre patch med små förändringar men då vi ger oss in i 2018 behöver spelutvecklarna nu tackla nästa naturliga steg för spelet. Nämligen hur de ska göra med esporten?
PUBG har tagit gamingvärlden med storm och var under 2017 ett av de mest populära spelen och nu inför 2018 kommer det att resultera i att folk vill testa på spelet som esportstitel. Frågan för Bluehole blir också vilken typ av roll de ska ha gentemot esporten i PUBG. Ska de vara som Blizzard eller Riot och ha full kontroll över allt eller vill låta esporten ha sitt egna liv som Valve gör med CS:GO.

Själv tycker jag att spelutvecklarna själva ska låta esporten vara till en början för att se själva vad olika organisationer kan hitta på när det kommer till hur man genomför turneringar. Just nu testas olika spelformat med olika poängsystem och genom att låta scenen utveckla sig själv till en början. Detta för att på ett naturligt sätt hitta hur man gör PUBG som esportstitel.

Desto fler organisationer som experimenterar kring PUBG desto fler olika spelsätt testas tills vi tillslut hittar det "officiella". Så frågan är nu, hur vill ni att esport ska göras i PUBG?

Philips OneBlade

13 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 13 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..