×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Blogginlägg

Ett skepp kommer lastat med PUBG

1
Äntligen kommer vi att få se lite mer Playerunknown's Battleground här på Fragbite då vi i dag debuterar min blogg som bara kommer att handla om mitt favoritspel, PUBG.
Sedan maj månad jag varit fast för det otroligt populära spelet Playerunknown's Battleground och nu är det äntligen dags för PUBG att få synas på Fragbite. Som vi avslöjade i lucka 2 av julkalendern kommer vi nu att börja skriva om flera spel på siten och ett av dessa är PUBG.

Jag har själv spelat snart 600 timmar av PUBG sedan jag testade det i början av maj månad tror jag verkligen att det är en helt ny esportstitel som kan jämföras med skidsporten av esport. Istället för att lag A möter lag B kommer vi nu att se en ny typ av esport testas under 2018 då fler arrangörer ger sig in i PUBG. Jag tror verkligen att spelformen kommer att fungera som en esportstitel och när turneringsarrangörer lär sig hur man gör produktioner kring spelet kan vi förvänta oss att tittarintresset även kommer att växa.

Vad kommer vi då att få se i bloggen? Förändringar i spelet kommer självklart att tas upp och då vi snart har den fullständiga 1.0-versionen runt hörnet kommer uppdateringar kring spelsläppet att komma regelbundet. Förutom detta kommer det även att skrivas om esportsscenen i PUBG och hur den utvecklas. Du som läsare kommer även att få ta del av highlights samt mina egna upplevelser, analyser och tankar om Playerunknown's Battleground.

Vill du se mer PUBG på Fragbite?

74 personer har röstat
Du måste vara inloggad för att delta i den här undersökningen.
2018-10-29 17:22
Vilket var egentligen Europas bästa Counter-Strike 1.6-lag? År 2007 säkrade svenska SK Gaming med bland andra Abdisamad "SpawN" Mohammed och Robert "RobbaN" Dahlström denna titel framför Samsung-skärmarna i Tyskland.

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..