×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Blogginlägg

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

Blogginlägg

Kommer fuskare att förstöra PUBG?

2
Den stora snackisen i PUBG-communityt har sedan spelsläppet varit fusk men själv tycker jag mig inte se alltför mycket fusk.
Sedan spelsläppet den 20 december har snackisen i PlayerUnknown’s Battlegrounds varit hur mycket fusk det är som huserar i spelet. På reddit läggs trådar upp regelbundet om hur mycket fusk som infekterar PUBG samt kortare klipp då användare möter fuskare. Något jag har märkt är att fuskarna tycks spela i spelläget third person och anledningen till detta är att 99% av allt fusk kommer från Kina där just det spelläget är otroligt populärt.

Själv märker jag inte av fuskare speciellt mycket utan det har varit kanske fyra matcher på mina 650 spenderade timmar i spelet. Skillnaden är kanske just att jag spelar First Person och då slipper fuskare. Jag tror också att det är väldigt lätt att skylla på fusk och att det i många fall inte rör sig om fusk. Självklart finns det fusk och många av klippen är just fusk men det är också ett problem som spelutvecklarna jobbar hårt mot. Just nu har över 320 000-konton bannats på spelets tio månaders livstid.

Så, vad tycker du om fusk-snacket i PUBG? Är det mycket fuskare?

Tycker du att det är mycket fusk i PUBG?

43 personer har röstat
Du måste vara inloggad för att delta i den här undersökningen.

13 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 13 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..