×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Blogginlägg

20 december släpps PUBG på riktigt

3
Äntligen kom nyheten att PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS nu kommer att släppa sin fulla version den 20 december och som vi har längtat.
Under gårdagen avslöjades det att PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS kommer att ha sitt fulla spelsläpp den 20 december. Detta efter att spelet för 260 dagar sedan, 23 mars, gick in i early access-stadiet. PUBG har under den perioden sålt över 20 miljoner spelkopior och förutom PC-releasen kommer spelet även att släppas till XBOX One vilket är trevligt för alla konsolfantaster där ute.


Det var i den 1 minut och 21 sekunder långa trailerna vi fick se ett smakprov på den nya öken-kartan Miramar som är en del av det stora spelsläppet men vi fick även se mer av den nya Vaulting-funktionen som möjliggör att man kan klättra över väggar och andra hinder. Förutom nya funktioner kommer även spelet att vara bättre optimerat, något som verkligen behövs.

Så, hur mycket PUBG kommer du att spela under julledigheten?

Vill du se mer PUBG på Fragbite?

74 personer har röstat
Du måste vara inloggad för att delta i den här undersökningen.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..