×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Ad
Philips OneBlade

Andra helgen av PCS 3-finalerna avklarad — Digital Athletics i ledning

1
Finalerna i Pubg-turneringen PCS 3 Europe är i full gång och med andra veckan spelad är det Digital Athletics som leder. Kommer någon av de större organisationerna ta ikapp under den avslutande helgen?
Likt den första helgen, var det TORNADO ENERGY BATTLE, Northern Lights Team och Digital Athletics som var de bäst presterande lagen under PCS 3 Europe. Det var dock finska ENCE som skulle ta i taktpinnen under helgens första karta och placera sig på första plats. Daniel "D1gg3r1" Luusua för Ence visade gång på gång varför han är en av Europas bästa spelare. Han ligger på totala 26 frags efter två helgers spel.

Northern Lights som spelade bra under den första helgen skulle dock återhämta sig under den andra kartan, mycket tack vare den högpresterande Yaroslav "spyrro" Kuvichko. Northern Lights knep den andra kartan och låg för stunden på första plats i den totala ställningen. Under följande karta var det finska Saunabois som visade sig starkast och de lyckades plocka hem den tredje kartan för dagen. Lördagens sista karta fick storlaget Team Liquid igång sitt spel och vann sin första karta för turneringen.

Under helgens andra matchdag var det Digital Athletics som skulle uppvisa en hög nivå genom hela dagen. Det var dock Faze Clan som var det bästa laget på första kartan för dagen, men den andra kartan var det Digital Athletics som skulle vinna. Bünyamin "CodeMarco" Yalçınkaya storspelade för Digital Athletics och var en stor bidragande faktor till deras ledning. Helgens två sista kartor vanns av Tornado Energy respektive Redline, men när helgen summerades var det Digital Athletics som skulle ligga etta i tabellen, före Tornado Energy och Northern Lights.

Rådande ställning
Rådande ställning

I helg avslutas PCS 3 Europe med sin tredje och sista omgång av matcher. Än en gång är det åtta kartor som ska spelas, fyra på lördag och fyra på söndag. både den 21 och den 22 november går matcherna av stapeln kl. 19.00. Matcherna livesänds på engelska och de kommer att streamas på Twitch och Youtube. Sändningen bjuder också på Pick' Em Challenge, drops och frågesporter. För mer information, bege er till pubgesports.

Ad
Philips OneBlade

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..