×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Ad
Philips OneBlade

Sponsrat inlägg

Tornado Energy leder efter första veckan av europeiska PCS 3-finalerna

1
Det bjöds på en intressant första vecka av PUBG i de pågående europeiska PCS 3-finalerna. Kanske något oväntat var det ingen av de största drakarna som visade sig starkast, utan det skulle stå mellan Tornado Energy och Northern Lights.
Den första helgen av matcher är avklarad i PCS 3, och det var en häftig inledning av de europeiska finalerna. Totalt åtta kartor har spelats över de två inledande dagarna, fyra per dag. Turneringen med 200 000 dollar på spel, innehåller storlag som Na'vi, Team Liquid och Team SoloMid, men det var ingen av dessa lag som skulle visa sig starkast under den första veckan av spel. Istället fick vi se särskilt imponerande spel från Tornado Energy och Northern Lights.

Den första dagen gick i ryska-ukrainska Northern Lights tecken. Alexander "BatulinS" Batulin visade gång på gång var skåpet skulle stå, och får ses som en av den första dagens stora stjärnor. Northern Lights kom att vinna två av den första dagens fyra kartor, första och fjärde kartan. Även utmanarna i Tornado Energy kommer i huvudsak från Ryssland, och de skulle lyckas plocka hem en karta under dag 1.

TSM visade upp bäst spel av de riktiga stora organsiationerna under den första helgen, men de skulle riktigt komma upp i nivå först under den andra dagen. På den tredje kartan under den andra dagen slutade TSM på en tredje plats, för att till slut vinna den sista kartan för helgen. Christopher "Fexx" Wheddon var den starkast lysande stjärnan i TSM-lägret under den spelade helgen med sina totalt 13 kills. Den stora kampen skulle dock förbli mellan Tornado Energy och Northern Lights. Northern Lights som ledde efter den första dagen fick ge vika för Tornado Energy under dag 2, och då helgen summerades låg Tornado Energy på första plats, medan Northern Lights låg på en stabil andra plats.

Ställningen efter första veckans spel
Ställningen efter första veckans spel

I helg fortsätter PCS 3 Europe med sin andra omgång av matcher. Än en gång är det åtta kartor som ska spelas, fyra på lördag och fyra på söndag. både den 14 och den 15 november går matcherna av stapeln kl. 19.00. Matcherna livesänds på engelska och de kommer att streamas på Twitch och Youtube. Sändningen bjuder också på Pick' Em Challenge, drops och frågesporter. För mer information, bege er till pubgesports.

Ad
Philips OneBlade

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..