×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Ad
Philips OneBlade

DreamHack

556 Mafia dominerar Dreamhack BYOC

1
I Dreamhacks BYOC turnering fann vi ett bekant namn i form av 556 Mafia. Andra pristagarna från både säsong 1 och 2 av Fragleague var trötta på andraplatser och ville visa att de kan dominera.
Felix "KlubbaDeluxe" Carlsson och 556 Mafia var helt dominanta i BYOC:en för PUBG. Trots bara totalt nio lag anmälda lyckades grabbarna få 20 frags och kamma hem vinsten i den första kartan. De följde denna bragd med att få ytterligare 18 frags och vinsten i den andra kartan. Med dessa båda dominerande insatser hade de i stort sett säkrat vinsten då de redan hade 58 poäng. De två sista kartorna kom de trea båda gångerna med 8 respektive 17 frags.

Med alla dessa frags innebar det att mafian totalt fick smått otroliga 93 poäng vilket ger ett snitt på 23.25 poäng per match. Deras närmaste motståndaren var Team Beaverz som lyckades få 35 poäng tätt följda av Ungsvenskar på 34 poäng. 556 Mafia går hem 14 000 kronor rikare efter en minst sagt dominant insats.

Prisfördelning
1. 556 Mafia | 93p14 000 kr
2. Team Beaverz | 35p 8 000 kr
3. Ungsvenskar | 34p 4 DH biljetter

Ad
Philips OneBlade

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..