×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Ad
Philips OneBlade

Europa

Dags för PUBG Continental Series 1 finalerna

1
Det är äntligen dags för finalerna av PUBG Continental Series 1, turneringen som ersatte PUBG Global Series. Totalt 16 lag kommer att delta i finalen som spelas mellan 27-28 juni samt 4-5 juli. 200 000 dollar står på spel när lagen intar Miramar och Erangel.
Efter totalt 36 stycken matcher i gruppspelet är nu 16 lag klara för finalerna av PUBG Continental Series 1. 200 000 dollar på spel i de fyra sista speldagarna. Matcherna kommer att spelas i två omgångar, tio stycken 27-28 juni och de sista tio 4-5 juli (fem matcher per dag). Med i turneringen hittar vi två stycken svenska spelare, David "Fuzzface" Tillberg Persson från Faze Clan och Dennis "Marv" Vuk från Redline.

Förutom de svenska spelarna hittar vi även Fragleague-laget ENCE som placerade sig på en tredjeplats i ligan. I PCS placerade de sig på en tolfteplats i gruppspelet men allt kan fortfarande hända i finalerna. Allt kommer att starta den 27 juni klockan 18:00 på Twitch.tv/PUBG. Missa inte finalerna av den spännande ligan!
Ad
Philips OneBlade

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..