×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Ad
Philips OneBlade

Europa

Dags för PUBG Continental Series 1 finalerna

1
Det är äntligen dags för finalerna av PUBG Continental Series 1, turneringen som ersatte PUBG Global Series. Totalt 16 lag kommer att delta i finalen som spelas mellan 27-28 juni samt 4-5 juli. 200 000 dollar står på spel när lagen intar Miramar och Erangel.
Efter totalt 36 stycken matcher i gruppspelet är nu 16 lag klara för finalerna av PUBG Continental Series 1. 200 000 dollar på spel i de fyra sista speldagarna. Matcherna kommer att spelas i två omgångar, tio stycken 27-28 juni och de sista tio 4-5 juli (fem matcher per dag). Med i turneringen hittar vi två stycken svenska spelare, David "Fuzzface" Tillberg Persson från Faze Clan och Dennis "Marv" Vuk från Redline.

Förutom de svenska spelarna hittar vi även Fragleague-laget ENCE som placerade sig på en tredjeplats i ligan. I PCS placerade de sig på en tolfteplats i gruppspelet men allt kan fortfarande hända i finalerna. Allt kommer att starta den 27 juni klockan 18:00 på Twitch.tv/PUBG. Missa inte finalerna av den spännande ligan!
Ad
Philips OneBlade

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..