×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Ad
Philips OneBlade

Vietnam

Här fuskar PUBG Mobile-lagen i kvalet till storturnering: "Mest uppenbara fuskande jag sett"

1
Det ena laget feedade det andra med flit. Nu är alla spelarna avstängda.
Under helgen hölls kvalen till höstens sydostasiatiska upplaga av storturneringen PUBG Mobile Pro League. Kvalet skakas dock av en matchfixningsskandal som lett till digra konsekvenser för de inblandade.

Det var de två vietnamesiska lagen Phoenix Esports och Eighteen Plus Esports som var föremål för skandalen. Under en av kvalmatcherna landade lagen bredvid varandra varpå Phoenix-spelarna gav upp och lät sig bli dödade av sina motståndare för att ge dem så mycket poäng som möjligt. En av spelarna dödades med ett vapen medan de övriga tre ställde sig helt stilla på banan och lät sig köras över av en bil.

Se fuskandet nedan:

Det uppenbara fuskandet har lett till att samtliga spelare från bägge lagen nu stängs av från tävlingsscenen i ett års tid. Den engelska kommentatorn Andrew "Sir_Cloud" Cheong, som kommenterade matchen, kallade sedan på Twitter situationen för "det mest uppenbara team-fuskandet jag sett i proffsscenen".


Artikelbild: Pressbild/PUBG
Ad
Philips OneBlade

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..