×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Ad
Philips OneBlade

Meta

Ledge grab, Deagle och nytt fordon i den senaste PUBG patchen

0
I en ny uppdatering till testserver kommer äntligen den första iterationen av ledge grab. Ett nytt amfibiefordon debuterar även och en Deaglen kommer in. Ett nytt sätt att interagera med bensindunkar testas det med.
I den senaste patchen till PUBGs testserver ser vi den första implementeringen utav ledge grabbing. Med ledge grabbing kommer spelare nu kunna klättra upp på föremål som är 2.5m över dem, man kan även grabba tag på tak med mera i luften när du hoppar. I denna första iteration kan man inte ta tag i räcken utan det kommer att komma i ett senare skede. I uppdateringen kommer även ett nytt fordon, BRDM-2 som är ett amfibiefordon. Däcken på detta fordon går inte att förstöra och den har 2500 hp, dubbelt så mycket som en UAZ. Spelare inuti fordonet kommer även ta mindre skada av vapen men kan inte skjuta tillbaka, topphastigheten är 102 km/h på land och 22 km/h i vatten. BRDM-2 ersätter den bepansrade UAZ i special care packages.

Det nya vapnet som tillkommer är mångas favorit från andra spel, Deaglen. Denna pistol använder sig av .45 ACP ammunition och har ett standardmagasin på 7 skott vilket går att utöka till 10. Skadan är 62 per skott och pistolen har plats för ett rödpunktssikte och ett holografiskt sikte samt ett lasersikte. Den kommer finnas tillgänglig på alla kartor. Ett annan ändring är att det nu kommer gå att spränga bensindunkar, explosionen kommer göra skada på alla inom en radie även dig själv och medspelare.

Ad
Philips OneBlade

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..