×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Ad
Philips OneBlade

Sverige

Fuzzface bannad från Twitch — förolämpade Grekland

1
Den svenska PUBG-spelaren David "Fuzzface" Tillberg Persson har blivit bannad från Twitch. Detta efter att han ska ha förolämpat en streamer han dödat in-games hemland, Grekland.
Faze Clans svenska Playerunknown's Battlegrounds-spelare David "Fuzzface" Tillberg Persson har blivit bannad från Twitch. Detta till följd av ett bråk live med en annan streamer vid namn "MitsigasTwitchTV" som han dödade i PUBG. Den grekiska spelaren streamade själv när han blev eliminerades av den professionella spelaren. Uppenbart arg gick Mitsigas in på Fuzzfaces stream, följde kanalen och väntade hela 30 minuter för att gå lös i streamchatten.

Mitsigas överöste Fuzzface med hat som svensken besvarade på samma sätt. Enligt en Reddit-användare som såg händelserna live så tog Fuzzface det ett steg för långt genom att förolämpa streamerns hemland, Grekland. Han ska bland annat ha sagt att Greklands ekonomi är "shitty" samt överlägset sämst jämfört med resten av Europa. Detta ska ha lett till att Twitch bannade Fuzzfaces kanal. Han har personligen inte kommenterat bannen via sociala medier vilket innebär att vi i dagsläget inte vet när eller om hans kanal kommer att bli unbannad.
Ad
Philips OneBlade

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..