×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Media: Falcons och G2 överens — NiKo säljs i miljonaffär

1
Nikola "NiKo" Kovač uppges vara klar för en övergång till Falcons efter säsongen 2024.
De senaste dagarna har det ryktats om att den bosniska stjärnspelaren Nikola "NiKo" Kovač är på väg att lämna G2 Esports och ansluta till Falcons Esports. Nu rapporterar nyhetssajten Sheep Esports att affären är på väg att slutföras.

Enligt sajten har organisationerna kommit överens om en övergångssumma på mellan 1 till 1,2 miljoner dollar (10,2—12,2 miljoner kronor) för spelaren. Affären ska slutföras efter höstsäsongen 2024 och NiKo väntas skriva på ett treårskontrakt med Falcons.

Vem NiKo kommer att ersätta i Falcons är okänt, men enligt Sheep Esports källor ska den danska spelaren Emil "Magisk" Reif sitta säkert.

Uppgifterna kommer efter ett resultatmässigt tungt år för den saudiarabiskbaserade organisationen. Trots flera stora värvningar tidigare under året har laget inte lyckats nå toppresultat och lagets främsta merit hittills är en delad tredjeplats på IEM Katowice.

Redan i slutet på förra året kom rapporter om att G2 och Falcons varit överens om en affär om NiKo. Då blev det inget kontrakt efter att NiKo enligt uppgifter valt att dra sig ur i sista stund.

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..