×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Saudiarabien

Tvärvändningen — NiKo nobbar saudiägda superlaget

2
I en oväntad vändning uppges G2-stjärnan nobba det saudiska laget.
Det blir ingen monsteraffär mellan G2 Esports och Falcons Esports rörande Nikola "NiKo" Kovač. Enligt den franska nyhetssajten 1PV har försäljningen blåsts av efter att spelaren själv vägrat skriva på för det nya saudiägda superlaget.

Så sent som för bara ett par dagar sedan rapporterade samma publikation att de två organisationerna kommit överens om en försäljning värd "en summa mätt i miljoner". En oväntad vändning ska dock ha skett då NiKo själv inte varit beredd att byta lag utan föredragit att stanna i G2 Esports.

Även G2:s AWP-stjärna Ilya "m0NESY" Osipov, som också ryktats till Falcons, uppges stanna kvar i G2 tills vidare. För Falcons coach Danny "zonic" Sørensen uppges vändningen ha varit ett stort nederlag då dansken behöver värva fyra spelare i världsklass till det nya projektet.

Artikelbild: Stefan Romare
Videokälla: ESL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..