×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Franska profilen: Så hög lön nobbade NiKo i Falcons

2
G2-stjärnan kunde ha tjänat otroligt mycket pengar i det saudiägda laget.
När Nikola "NiKo" Kovač nobbade Falcons Esports förra året tackade han nej till en månadslön på 85 000 Euro (~950 000 kronor). Det påstår iallafall den franska streamern och före detta proffsspelaren Sebastien "KRL" Perez, rapporterar den danska nyhetssajten Dust2.dk.

Det är i profilens senaste video på Youtube som KRL berättar att Falcons återigen är intresserade av att värva NiKo och hans lagkamrat Ilya "m0NESY" Osipov. I samband med detta nämner KRL också att NiKo i höstas erbjöds monsterlönen för att ansluta till Falcons.

— Jag påminner om att NiKo tackade nej till 85 000 Euro för att gå till Falcons! 85 000 Euro! Frågan är hur länge han kommer att tacka nej till de pengarna, säger KRL i videon.

När Falcons förra året storsatsade på ett ombyggt CS-lag stod NiKo långt upp på organisationens önskelista. Förhandlingarna med G2 Esports och NiKo gick så långt att det rapporterades att affären mer eller mindre var klar när NiKo till slut valde att dra sig ur och fortsätta sin karriär i G2.

Artikelbild: Stephanie Lindgren/ESL
Videokälla: ESL/Twitch

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..