×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Bosnien Hercegovina

Monsteraffären uppges klar – NiKo nära lämna G2 i miljonaffär

2
Nikola "NiKo" Kovač ser ut att lämna G2 Esports.
Vi på Fragbite har tidigare skrivit om en potentiell transfer av superspelaren Nikola "NiKo" Kovač . Stjärnan ryktas gå från G2 Esports till den saudiägda organisationen Falcons Esports.

Nu rapporterar också den franska CS-journalisten neL att värvningen är på väg att genomföras. Enligt den erfarne journalisten kommer Falcons att behöva betala "en summa mätt i miljoner (Euro, reds. anm.) för NiKo till följd av stjärnans utköpsklausul.

Även G2:s unga sniper Ilya "m0NESY" Osipov har ryktats vara av intresse för Falcons, vilket också skulle vara en transfer i mångmiljoners-klassen. Där har dock ledningen i G2 gått ut och sagt att “han inte är till salu”.

En av anledningarna till att NiKo är beredd att lämna G2 ska enligt den franska streamern KRL vara att G2 inte kan betala NiKos monsterlön. Spelaren ska också vara lockad av nya äventyr utanför G2.

Om affären går i lås ansluter riflern till en väldigt stark duo, nämligen den danska supertränaren Danny "zonic" Sørensen och performance coachen Lars Robl som nyligen aslöt från Team Vitality. Även Emil "Magisk" Reif ryktas vara på väg att lämna Vitality för Falcons.

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: Blast/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..