×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

NiKo avslöjar: Därför tackade han nej till monsterkontraktet

1
I en intervju berättar nu Nikola "NiKo" Kovač om varför han nobbade Falcons.
Under hösten florerade det rykten om att Nikola "NiKo" Kovač var klar för Falcons Esports men monsteraffären gick inte igenom då NiKo tillslut valde att stanna i G2 Esports. I en intervju med HLTV berättar nu den bosniske superstjärnan om varför han valde att nobba Falcons.

Den stora anledningen till att NiKo funderade på att ansluta till Falcons var då organisationen gjort med Astralis och Team Vitalitys föredetta coach Danny "zonic" Sørensen och idrottspsykologen Lars Robl. I slutändan ansåg han dock att G2 skulle vara det bättre alternativet för att vara framgångsrik i CS2.

"När de väl gjorde klart med zonic och Lars kontaktade de mig igen och vi började med mer seriösa samtal. zonic var den största anledningen till att jag började överväga alternativet. Jag har enorm respekt för både zonic och Lars och för vad de har åstadkommit, så jag ville verkligen jobba med dem. Jag trodde att de kunde utveckla mig och göra mig till en ännu bättre spelare", säger NiKo i intervjun och fortsätter:

"Anledningen till att jag bestämde mig för att stanna i G2 var helt enkelt för att jag tror att jag kan vinna mer och bli mer framgångsrik i G2, både som spelare och som individ. Jag var inte redo att acceptera det faktum att jag inte skulle spela alla toppevenemang, att jag kanske skulle behöva missa evenemang som Katowice, Köln och många fler. Så ja, när allt till slut slog mig insåg jag att jag inte var redo att ge upp allt detta".

Just nu deltar NiKo och G2 i årets sista LAN-tävling Blast Premier World Finals. Laget spelar på fredagen kvartsfinal mot Natus Vincere.

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..