×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ACON

NiKo om IGL-rollen: "Tiden är ännu inte inne"

1
Hoppades du på att Nikola "NiKo" Kovač skulle ta över rollen som in game-leader i G2 Esports?
När IEM Dallas avgjordes i slutet av maj axlade G2 Esports superstjärna Nikola "NiKo" Kovač rollen som in game-leader. Med 27-åringen vid rodret och Jake "Stewie2K" Yip som inhoppare lycades laget att vinna turneringen.

När Rasmus "HooXi" Nielsen bänkades tidigare i veckan lade den bosniska stjärnan upp en omröstning i sociala medier med frågan om han ska ta över rollen eller inte. Men så blir inte fallet eftersom laget under onsdagen presenterade Janusz "Snax" Pogorzelski som den nya kaptenen.

"Ledsen att jag gör 60 procent av er besvikna, det är inte dags för mig att ta över IGL ännu", skriver NiKo som ett svar till sin omröstning.

Om ett par veckor får vi se den nykomponerade femman spela sina första officiella matcher tillsammans när Esports World Cup arrangeras. Hur tror du G2 kommer att prestera med Snax som kapten?

G2 Esports femma:
Nemanja "huNter" Kovač
Mario "malbsMd" Samayoa
Ilya "m0NESY" Osipov
Nikola "NiKo" Kovač
Janusz "Snax" Pogorzelski


Artikelbild: Skärmdump/X och Stephanie Lindgren/ESL
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..