×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Saudiarabien

NiKos enastående prestation hyllas: "Vackert att se"

1
G2 Esports nya lina har hittills imponerat, mycket tack vare riflern Nikola "NiKo" Kovač.
Den reformerade G2 Esports-linan har imponerat alla genom att ta sig hela vägen till finalerna i sin turneringsdebut. I gårdagens semifinal körde de över det ryska laget Virtus.pro i en 2-0-match, och nu hyllas stjärnriflern Nikola "NiKo" Kovač för sin enastående insats i matchen.

De två kartorna som spelades i matchen avslutades 13-4 och 13-7, totalt 37 rundor. I dessa 37 rundor lyckades NiKo få totalt 43 kills, vilket var i särklass högst på hela servern. Denna totala dominans hjälpte laget att slå ryssarna, som var favoriter inför matchen, och ledde till att NiKo och G2 Esports nu är i finalen. På Dust 2 sken NiKo särskilt starkt med 26 kills och endast 6 deaths, vilket gav honom en HLTV-rating på 2,49 - hans näst bästa prestation någonsin i karriären.

Hans prestation har nu hyllats i sociala medier, exempelvis i Reddit-tråden "NiKo just posted his 2nd highest HLTV rating ever" där användarna kommenterar hans odödliga match:

"Det kändes som att han inte kunna göra något fel. Varje push genom en smoke, varje peek, allt var perfekt genomfört. Vackert att se", skriver Hmyzak01 i tråden.

"Niko spelar på en sjuk nivå och huNter- ser ut att vara tillbaka på CS:GO-nivån", skriver CS-experten Duncan "Thorin" Shiels.

Även lagkamraten Nemanja "huNter" Kovač, kusin till NiKo, har spelat på en hög nivå under turneringen. NiKo är nu, tillsammans med Natus Vincere-AWPern Igor "w0nderful" Zhdanov, favorit att ta hem turneringens ärade MVP-pris (Most Valuable Player). G2 Esports med NiKo möter ikväll Natus Vincere i finalen, som är schemalagd att spelas 20:00. Där tar vinnaren hem 400 000 dollar (~4,3 miljoner kronor), medan andrapriset är på 180 000 dollar (~1,9 miljoner kronor).

Artikelbild: Stephanie Lindgren/ESL
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..