×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Lista: 5 CS-stjärnor som Falcons kan värva istället för NiKo

1
Vem hade du valt?
Det såg nästan ut att vara klart mellan Nikola "NiKo" Kovač och Falcons Esports när affären plötsligt föll igenom. Detta betyder nu att storsatsande Falcons måste hitta nya sjärnor.

Här är fem spelare Falcons skulle kunna värva:

Justin "jks" Savage:
jks som nyligen blev bänkad av G2 skulle kunna vara en liten högoddsare som Falcons kan försöka köpa. Australiensaren är ingen star rifler men verkligen en support/ankare alla lag behöver. Det verkar även vara så att Falcons och G2 kan ha en öppen lina då man tidigare ryktats försöka köpa både NiKo och Ilya "m0NESY-" Osipov.

Abdul "degster" Gasanov:
Om det är så att Falcons inte köper m0NESY behöver man en AWP:are och degster har uttalat sagt att han funderar på att komma tillbaka till proffsscenen efter några månaders uppehåll. Ryssen håller definitivt världsklass och skulle vara en bra värvning sett till potentiella lediga snipers.

Jenya "FL1T" Lebedev:
Ryssen spelar just nu sitt livs Counter-Strike och har fått många ögon på sig. Virtus.pro är dessutom ett lag som inte är rädda för förändringar. En tillräckligt stor pengapåse till VP och jag tror FL1T hoppar på första bästa plan för en bamsekram av Danny "zonic" Sørensen.

David "frozen" Čerňanský:
Också en liten högoddsare men det är uppenbart att frozen spelar i en liga för sig själv i MOUZ och skulle kunna vinna Majors med ett internationellt storlag. Nu spelar visserligen MOUZ väldigt bra i inledningen av CS2 men jag hade i alla fall inte blivit förvånad om frozen blivit Falcons stjärnvärvning kommande veckor.

Lukas "gla1ve" Rossander
Sist men inte minst behöver Falcons en IGL, gärna en erfaren sådan. Dansken som redan har landsmän i Falcons skulle kunna vara en "perfect match" sett till att leda laget. Zonic och gla1ve känner varandra sedan tidigare och det är nu eller aldrig för 28-åringen att ta klivet tillbaka in i världsscenen.

Magisk + gla1ve är också en hypotetisk combo som skulle kunna ge framgång.

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: ESL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..