×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Heroic hånar Astralis med ny merch

1
Topplaget fortsätter att rikta kängor mot rivalen.
Relationen mellan Heroic och Astralis har varit minst sagt kylig under de senaste åren. Rivaliteten lagen emellan kulminerade i slutet av 2023 i samband med att Astralis värvade den danska duon Martin "stavn" Lund och Jakob "Jabbi" Nygaard från den norska organisationen.

Trots värvningen av stjärnorna har Astralis inte lyckats leverera fina resultat och laget missade den historiska första Majorn i Counter-Strike 2. För att strö salt i såren har Heroic under Majorn valt att släppa nya tröjor med tydliga kängor riktade mot just Astralis.

På en av tröjorna finns ett fejkat kvitto som visar att två professionella CS2-spelare sålts. På kvittot står det "No refunds" (inga återköp) — en tagline som den norska organisationen myntat för att påtala att man inte vill ha tillbaka stavn och jabbi i laget.

För den som vill lägga vantarna på en tröja finns de endast till försäljning på plats i Köpenhamn under Majorn.

Se Heroics tröjor:

Artikelbild: Heroic/X och Pressbild/Astralis
Videokälla: Blast/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..