×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Astralis nära infekterad värvning från största rivalen

1
De danska rivalerna ska ha nått en överenskommelse efter den röriga situationen.
För ett par veckor sedan chockade Heroic CS-världen genom att bänka Martin "stavn" Lund och Jakob "Jabbi" Nygaard. Bänkningen motiverades med att spelarna agerat illojalt och vägrat skriva på nya kontrakt för att istället göra planer med Heroics största rival Astralis, något som stavn publikt dementerade.

Nu rapporterar CS-sajten HLTV att de två rivaliserande organisationerna nått en överenskommelse avseende spelarna. Enligt källor till HLTV ska de två lagen kommit överens om en övergångssumma efter veckor av svåra förhandlingar.

I skrivande stund är det oklart vilka spelare som stavn och Jabbi ska ersätta i Astralis. HLTV skriver att Johannes "b0RUP" Borup, Victor "Staehr" Staehr och Christian "Buzz" Andersen är de tre spelare som riskerar att bänkas för att göra plats för duon.

Eftersom Astralis redan registrerat spelare för nästa veckas stora CS-tävling Blast Premier Fall Finals är det inte troligt att stavn och Jabbi debuterar för laget redan då, eftersom tävlingens regelverk inte tillåter ändringar.

Artikelbild: Stefan Romare

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..