×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Stjärnan svarar på anklagelserna från egna laget: "Sanningen segrar alltid"

2
Den danska stjärnan har nu uttalat sig om den bisarra situationen.
Onsdagens stora snackis på den internationella CS-scenen var det unika pressmeddelande Heroic släppte efter att organisationen bänkat Martin "stavn" Lund och Jakob "Jabbi" Nygaard. I pressmeddelandet anklagades spelarna för att ha pressat Heroic att fasa ut Casper "cadiaN" Møller ur laget för att sedan vägra skriva på nya kontrakt.

Pressmeddelandet ledde förståeligt nog till en hel del uppståndelse och både organisationen och spelarna fick motta massiv kritik på sociala medier. I ett inlägg på X valde stavn att kommentera uppståndelsen med ett kryptiskt meddelande.

"Måste älska världen vi lever i. Vad är det man säger? Sanningen segrar alltid", står att läsa i inlägget.


Exakt vad stavn menar med sitt inlägg preciserar han inte, men uppenbarligen delar han inte den bild av situationen som Heroic målat upp genom sina uttalanden.

För närvarande deltar Heroic i två onlinetävlingar — Roobet Cup och Thunderpick World Championship. I onsdagens Roobet Cup-möte mot Aurora spelade Heroic med två inlånade spelare från Mouz:s akademilag och vann med 2-1.

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: Blast/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..