×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Rörigt i Heroic — två stjärnspelare bänkas: "Det sista vi önskade"

1
Nu är tre av Heroics stjärnor bänkade mot organisationens egen vilja.
Det danska superlaget Heroic befinner sig i en minst sagt rörig sits rörande sin laguppställning. Efter att ha bänkat sin in-game leader och AWP:are Casper "cadiaN" Møller meddelar Heroic i ett pressmeddelande nu att också Martin "stavn" Lund och Jakob "Jabbi" Nygaard förpassas till bänken.

Vad som gör situationen speciell är att Heroic i pressmeddelandet hävdar att stavn och Jabbi i kontraktsförhandlingar pressat organisationen att bänka cadiaN. Efter att Heroic gått spelarna tillmötes ska de ändå ha vägrat att skriva nya kontrakt med organisationen.

"Heroic är ledsna över att meddela att stavn och Jabbi tillfälligt tagits bort från startfemman. Den här situationen var det sista vi önskade, men omständigheter har tvingat oss att fatta detta svåra beslut", inleder Heroic sitt pressmeddelande.

"Med tydliga intentioner från stavn och Jabbi att förlänga, valde Heroic i god tro att låta cadiaN söka en ny väg framåt. Samma dag som stavn och Jabbi erbjöds sina nya kontrakt kommunicerade de att de gjort framtida planer med Astralis", fortsätter pressmeddelandet.


Enligt Heroic har spelarna fortfarande nästan 10 månader kvar på sina nuvarande kontrakt med laget och organisationen skriver att man har som ambition att få tillbaka spelarna. Samtidigt skriver Heroic att man är öppna för att föra diskussioner rörande spelarna med "organisationer som har en professionell approach" och förstår spelarnas marknadsvärde.

I Heroics tävlingsmatch i Roobet Cup, som spelas på onsdagen, har laget tvingats låna in de två danska spelarna William "sirah-" Kjærsgaard och Christopher "Chr1s" Andersen från Mouz:s akademilag.

Heroic är just nu:
Peter "dupreeh" Rasmussen
Rene "TeSeS" Madsen
Rasmus "sjuush" Beck
Christoffer "Chr1zN" Storgaard (tillfällig stand-in)
William "sirah-" Kjærsgaard (tillfällig stand-in)

Casper "cadiaN" Møller (bänkad)
Martin "stavn" Lund (bänkad)
Jakob "Jabbi" Nygaard (bänkad)

Artikelbild: Stefan Romare och Kalle Strömgren
Videokälla: Blast/Twitch

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..