×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Heroics hån av Astralis efter premiärförlusten: "Inga återköp"

1
Rivalen passade på att rikta en känga till Astralis efter att laget förlorat sin första match med nyförvärven.
Under onsdagen spelade Astralis sin första match med Jakob "Jabbi" Nygaard och Martin "stavn" Lund i femman. Någon omedelbar succé blev det inte då laget förlorade öppningsmatchen i Betboom Dacha med 1-2 i kartor mot Virtus.pro. Extra tungt var det för nyförvärven som avslutade matchen med sämst HLTV-rating av alla.

För Astralis stora rival Heroic var resultatet desto mer välkommet efter den infekterade situation som ledde till att Astralis kunde värva duon. I ett inlägg på X passade Heroic på att rikta en känga till både Astralis och sina gamla spelare genom att posta ett meme med texten "No refunds" (inga återköp).


Så sent som i oktober bänkade och anklagade Heroic duon för att ha pressat organisationen att bänka Casper "cadiaN" Møller för att sedan vägra skriva på nya kontrakt då spelarna redan gjort klart med Astralis. Efter en tids förhandlingar kunde Astralis till slut köpa loss duon i en affär som sägs ha kostat Astralis omkring två miljoner dollar (~20,9 miljoner kronor).

I Astralis nästa gruppspelsmöte i Betboom Dacha ställs laget mot brasilianska Furia Esports i en utslagsmatch där förloraren får lämna turneringen. Den matchen är schemalagd att spelas klockan 16:55 på torsdagen.

Artikelbild: Skärmbild/Svampbob Fyrkant och Pressbild/Astralis

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..