×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Stökiga affären går igenom – Astralis värvar Heroic-duon: "Turbulent"

3
Astralis har nu slutfört värvningen av Jakob "Jabbi" Nygaard och Martin "stavn" Lund.
Astralis värvar Jakob "Jabbi" Nygaard och Martin "stavn" Lund från sin danska rival Heroic. Det meddelar den danska organisationen idag.

Duon ersätter Johannes "b0RUP" Borup och Christian "Buzz" Andersen i Astralis startfemma och väntas debutera för laget under det stängda kvalet till Betboom Dacha som spelas i december.

Värvningen har varit minst sagt kontroversiell då Heroic för för en månad sedan publikt anklagat spelarna för att ha pressat organisationen att bänka Casper "cadiaN" Møller för att sedan vägra skriva på nya kontrakt med organisationen. I Heroics uttalande skrev organisationen att duon redan bestämt sig för att bli en del av Astralis, trots att de hade tio månader kvar på kontraktet.

"De senaste månaderna har varit väldigt turbulenta och osäkra, så jag är stolt över att ha min framtid i CS2 säkrad med Astralis. Min resa med Heroic, som sträcker sig över fyra år, har varit fylld med oförglömliga minnen", säger stavn i ett uttalande till Astralis hemsida.

Astralis är nu:
Nicolai "dev1ce" Reedtz
Martin "stavn" Lund
Benjamin "blameF" Bremer
Jakob "Jabbi" Nygaard
Victor "Staehr" Staehr


Artikelbild: Pressbild/Astralis
Videokälla: Blast/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..