×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Richard Lewis om Astralis- och Heroic-dramat: "Värre än vad man hade trott"

1
De danska rivalernas konflikt verkar rejält infekterad.
En av de märkligare händelserna under höstens CS-säsong är Astralis värvning av Heroic-duon Martin "stavn" Lund och Jakob "Jabbi" Nygaard. Övergången föregicks av en dramatisk period där Heroic bänkade bägge spelarna och anklagade dem för att ha uppträtt illojalt.

I en video på Youtube menar nu esportjournalisten Richard Lewis att relationen mellan Astralis och Heroic är mer infekterad än vad som framgått och att spelet bakom affären kan beskrivas som en "galen Heroic-Astralis-rival-bergochdalbana".

— Jag tänkte att det skulle vara lite roligt att undersöka saken eftersom stavn skrev sitt inlägg där han skrev att "sanningen alltid kommer fram". Jag bestämde mig för att intervjua mina danska källor bara för att se vad sanningen var, säger Lewis i videon.

— Nu vet jag vad sanningen är och det är värre än vad man hade trott, fortsätter han och berättar att han arbetar på en artikel om affären.

Prislappen för de två spelarna har tidigare rapporterats vara mellan en och en halv och två miljoner dollar (~15,8—21 miljoner kronor). Enligt Lewis blev prislappen betydligt större på grund av osämjan mellan organisationerna.

— Det var därför som Heroic gav med sig. Det var "asshole"-skatten. Inget annat lag hade behövt betala så mycket, säger han.

Se Lewis prata om affären:

Artikelbild: Pressbild/Astralis och Stephanie Lindgren/PGL
Videokälla: Blast/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..