×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Succéstart för KRIMZ i Major-kvalet – är en seger från plats i Paris

1
Freddy "KRIMZ" Johansson har bästa möjliga förutsättningar att säkra en plats i Majorn i Paris.
Fnatics första dag i LAN-kvalet till Majorn i Paris blev en succé resultatmässigt. Efter att ha vunnit sin öppningsmatch mot Viperio följde laget upp med ytterligare en seger under torsdagskvällen mot det ryska laget 1WIN.

Segern innebär att Fnatic nu bara är en seger ifrån att säkra en plats i vårens Major i Paris. Laget ställs under fredagskvällen mot det ukrainska laget B8 i en bo3-match där vinnaren säkrar en direktplats till Paris-Majorns andra gruppspelsfas Legends Stage.


Även Tim "nawwk" Jonasson och hans Apeks hade chansen att gå obesegrade genom den första speldagen i LAN-kvalet men förlorade sin andra match i kvalet mot den svenska coachen Robert "RobbaN" Dahlströms Faze Clan. För nawwk väntar nu ett bo1-möte mot ännu en svensk coach i form av Jonatan "Devilwalk" Lundberg och hans Bad News Eagles.


Den sista svensken i kvalet, Isak "isak" Fahlén, lyckades knipa en seger i den andra spelomgången efter att ha förlorat mot nawwk i den första. Hans Gamerlegion besegrade OG med 16-9 på Ancient och möter på fredagen 1WIN i en bo1-match.


Här är alla fredagens matcher i det europeiska Major-kvalet:

Artikelbild: Kalle Strömgren

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..