×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Boombl4 talar ut om comebacken: "Var rädd för att komma tillbaka"

2
Den före detta Natus Vincere-stjärnan har nu öppnat upp om comebacken på den professionella scenen.
När det europeiska LAN-kvalet till Majorn i Paris drog igång under torsdagen innebar det en definitiv comeback för Kirill "Boombl4" Mikhailov i professionella tävlingssammanhang. 24-åringen som fick lämna Natus Vinceres extremt framgångsrika femma i maj år 2022 gör nu sin första stora internationella tävling på LAN sedan Majorn i Antwerpen.

I en video på hans lag 1WIN:s Youtube-kanal berättar Boombl4 om sina tankar inför comebacken och avslöjar att han var rädd för hur det skulle vara att komma tillbaka.

— Ärligt talat var jag rädd för att komma tillbaka till spelet efter pausen, men jag tror att jag kom tillbaka i rätt ögonblick. 6 månader till, och det skulle vara mycket svårare, säger han.

— Faktumet att jag inte är en IGL här hjälpte mig också att få tillbaka formen. Jag fokuserade på mitt individuella spel, och efter 2-3 månader var jag ganska bekväm. Just nu mår jag bra, som om jag aldrig lämnat spelet.

Trots att han var rädd inför beslutet att göra comeback upplever han att när beslutet väl var taget så var det inte svårt att komma tillbaka.

— Jag hann vila och samla tankarna under mitt uppehåll. När jag träffade laget för vår första bootcamp kunde jag inte sluta spela. Vi spelade fyra praccar och jag sade: "Vi spelar en femte, vi spelar en sjätte, låt oss spela mer". Jag var väldigt sugen på att spela, säger Boombl4.

— Med tiden vande jag mig vid vårt vanliga schema men jag vill ändå spela mer. Jag är väldigt glad över att jag lyckades behålla glöden inom mig.

1WIN spelar i grupp A i det europeiska LAN-kvalet till Majorn i Paris som för närvarande pågår. Grupp A:s swissgruppspel spelas med start på skärtorsdagen och avslutas på söndag.

Se hela intervjun med Boombl4 nedan:
Artikelbild: Stefan Romare
Videokälla: PGL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..