×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Belgien

Outsiders vinner jämnt möte med MIBR — alla öppningsmatcher färdigspelade

2
Alexey "qikert" Golubev storspelade när Outsiders säkrade första vinsten i Challengers Stage.
vann till slut sin öppningsmatch i Majorn mot brassarna i Made in Brazil. efter en jämn batalj på Dust2 kunde laget till slut stå som segrare med siffrorna 16-14.


Den första halvleken var en jämn historia där inget av lagen lyckades koppla greppet om matchen. Ställningen efter 15 rundor var 8-7 till Outsiders.

Den andra halvleken tog vid där den första slutade och lagen fortsatte att hålla jämna steg med varandra under ett par rundor. Jhonatan "JOTA" Willian bar MIBR på sina axlar men i brist på support från lagkamraterna kunde Outsiders till slut ta kommandot om matchen och gå upp i en 15-9-ledning.

MIBR lyckades skapa nerv i matchen och vann 5 rundor i rad. I slutändan var det dock Outsiders, med Alexey "Qikert" Golubev i toppen av scoreboarden, som tog hem kartan.


Samtidigt som Outsiders besegrade MIBR lyckades ENCE Esports knipa en vinst mot 9z Team. Världsfyran vann bekvämt med 16-7 på Mirage efter att lagets israeliske spelare Lotan "Spinx" Giladi dominerat på servern.

Samtliga matcher i den första spelomgången av Challengers Stage är nu färdigspelade. Spelomgång två, där de åtta lag som vann sin öppningsmatch ställs mot ett annat vinnarlag och de åtta lag som förlorade sin öppningsmatch får möta ett annat förlorarlag, kommer att spelas under måndagskvällen.

Samtliga resultat från spelomgång ett i Challengers Stage:

Artikelbild: Pressbild/PGL

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..