×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Belgien

Vinst för m0NESY i Major-debuten — G2 tar hem öppningsmötet mot Team Liquid på Inferno

2
Ilya "m0NESY" Osipov fick en perfekt start på sin första Major-turnering.
G2 Esports stod för en rejäl uppvisning i lagets inledande Major-match. Laget visade varför man är favorittippade i Challengers Stage och vann till synes bekvämt mot Team Liquid med 16-6 på Inferno.


G2 fick en perfekt start på matchen och vann nio raka rundor som CT innan Team Liquid säkrade sin första rundvinst. Major-debutanten Ilya "m0NESY-" Osipov såg hur bekväm som helst ut med sin AWP och hade 18 kills när G2 gick till halvtidsvila i ledning 13-2.

Liquid vann pistolrundan i den andra halvleken men lyckades inte utnyttja det till att skapa det momentum som krävdes för att ta igen försprånget. Istället spelade lagen jämnt vilket ledde till att G2 till slut kunde säkra matchvinsten.


På B-streamen spelades samtidigt matchen mellan Renegades och Forze. Där var det ryssarna som tog hem vinsten på Nuke efter storspel från Aleksandr "KENSI" Gurkin som toppade scoreboarden med 26 kills.

Genom resultaten är det G2 Esports och Forze tillsammans med Team Vitality och Bad News Eagles de fyra lag som vunnit sin första match i Challengers Stage. De lag som förlorat sin öppningsmatch är Team Liquid, Renegades, Complexity Gaming och Eternal Fire.

Samtliga lag kommer att spela ytterligare en bo1-match senare i eftermiddag.

Artikelbild: Kalle Strömgren

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..