×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Belgien

Säker seger för Astralis — körde över IHC Esports på Nuke

2
Lukas "gla1ve" Rossanders mannar gjorde vad som krävdes mot IHC Esports.
Danskarna i Astralis höll för favoritskapet och tog en enkel vinst mot det mongolska doldislaget IHC Esports i lagets öppningsmatch i Challengers Stage. Matchen slutade hela 16-2 till Astralis


IHC lyckades vinna pistolrundan i den första halvleken men efter att Astralis tagit hem runda två blev resten av halvan en ensidig historia. AWP-nyförvärvet Asger "farlig" Jensen stängde tillsammans med Lukas "gla1ve" Rossander ned mongolernas anfallsspel och hade en 13-2-ledning efter 15 rundor.

Astralis vann sedan pistolrundan i den andra halvleken. Med sämre ekonomi var IHC chanslösa och lyckades inte vinna en enda runda som CT.


I matchen som spelades parallellt på B-streamen var det Team Spirit som tog hem vinsten mot den brasilianska legendarfemman Imperial Esports. Abdul "degster" Gasanov hade lekstuga med sin AWP och avslutade matchen med 24 kills.

Resultaten innebär att de stora förhandsfavoriterna fortsätter att vinna sina matcher i Challengers Stage. Hittills har Astralis, Team Spirit, G2 Esports, Team Vitality, Forze och Bad News Eagles 1-0 som facit efter den första omgången.

Under eftermiddagen och kvällen kommer samtliga Challengers Stage-lag att spela ytterligare en bo1-match var. Vilka lag som får möta vilka bestäms först efter att alla inledande matcher spelats färdigt.

Artikelbild: Kalle Strömgren

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..