×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Belgien

Vitality utklassar Complexity — vinner Majorns första match

2
Ett dominant försvarsspel gav Team Vitality segern i Majorns öppningsmatch.
Storlaget Team Vitality fick en kanonstart på Majorn i Antwerpen. Laget vann sin inledande bo1-match mot Complexity Gaming med hela 16-1 på Inferno efter total dominans på CT-sidan.


Vitality kopplade greppet om matchen direkt genom en vunnen pistolrunda och släppte sedan inte taget. Lagets danska duo Peter "dupreeh" Rasmussen och Emil "Magisk" Reif var omutbara i försvarsspelet och efter 15 rundor var ställningen hela 14-1.

När Vitality sedan vann pistolrundan var matchen över. Magisk topfraggade med 20 kills och Mathieu "ZywOo" Herbaut lyckades med bedriften att inte dö en enda gång.


Parallellt med Vitality och Complexitys match spelades också mötet mellan det turiska laget Eternal Fire och kosovanska Bad News Eagles. Den matchen blev betydligt jämnare men till slut var det Bad News Eagles som lyckades spela hem Dust2 med 16-14.

Dionis "sinnopsyy" Budeci var matchens gigant och avslutade kartan med 26 kills.

Alla lag kommer att spela ytterligare en bo1-match senare i eftermiddag. Vilka lag som får möta varandra avgörs först efter att alla första omgångens matcher spelats färdigt.

Artikelbild: Kalle Strömgren

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..