×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Blogginlägg

CLG Red tar tillbaka missharvey — ProMise9k ute

1
Stephanie "missharvey" Harvey är tillbaka i Counter Logic Gaming Reds startfemma. Hon ersätter Lily "ProMise9k" Chen inför den kommande ESEA Advanced-säsongen.
Detta är ett blogginlägg publicerat i Silly Season-bloggen.
Efter lite mer än ett år har Counter Logic Gaming Red valt att ta tillbaka kanadensiska Stephanie "missharvey" Harvey till startfemman. Enligt organisationen har laget provspelat med henne och insett att hon kan hjälpa dem i jakten på att ytterligare avancera i ESEA:s liga. Laget blev i förra veckan uppflyttade från ESEA Main till ESEA Advanced, vilket är arrangörernas nya liga som ligger mittemellan Main och Mountain Dew League. Detta innebär att Lily "ProMise9k" Chen inte längre är en del av laget.


Harvey var en av de ledande krafterna under CLG Reds primetime
clgaming.net

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..