×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Blogginlägg

n0thing agerar inhoppare för Mousesports — ersätter oskar i Brasilien

1
Robin "ropz" Kool kommer att få spela en turnering tillsammans med sin stora idol Jordan "n0thing" Gilbert. Orsaken är att Tomáš "oskar" Šťastný tvingas gå inaktiv under ESL One Belo Horizonte.
Detta är ett blogginlägg publicerat i Silly Season-bloggen.
På grund av ett okänt personligt problem tvingas Tomáš "oskar" Šťastný hoppa över ESL One Belo Horizonte. Mousesports har valt att ersätta honom med amerikanska Jordan "n0thing" Gilbert som varit inaktiv sedan augusti 2017 då han blev bänkad från Cloud9. Sedan dess har den folkkära profilen agerat analytiker samt streamat, men släpptes från sitt kontakt i förra månaden. Detta innebär att Robin "ropz" Kool kommer att få chansen att spela tillsammans med sin idol mellan den 13-17 juni.


Šťastný väntas vara tillbaka i startfemman inför ESL One Cologne
Twitter

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..